20 april 2017

1 mei 2017: PvdA bijeenkomst in (en rond) Klundert.

Uitnodiging viering Dag van de Arbeid in Moerdijk.

Beste partijgenoten,

Graag willen we u uitnodigen om samen met ons op 1 mei a.s. de Dag van de Arbeid te vieren. De jarenlange strijd van werknemers voor meer rechten is actueler dan ooit. In onze samenleving zien we in wat voor een onzekerheid ZZP’ers leven en hoe flexkrachten van de ene naar de andere baan huppelen met tijdelijke contracten. Deze onzekerheid heeft veel gevolgen: te hoge werkdruk, veel stress en soms zelfs burn-outs. Wij vinden deze situatie niet acceptabel. Daarom strijden we als Partij van de Arbeid iedere dag voor fatsoenlijke lonen en meer zekerheid. Óók na een grote verkiezingsnederlaag blijven we strijdbaar. Op basis van onze sociaaldemocratische idealen en goed doordachte plannen willen we het tij van een onzekere toekomst en polarisatie in de samenleving keren.

1 mei is de Dag van de Arbeid. Op deze dag staan we stil bij de strijd die werknemers hebben gestreden om hun rechten te krijgen. Deze strijd is vandaag de dag nog steeds actueel. In tegenstelling tot andere landen, wordt in ons land deze dag niet vaak gevierd. Toch willen we als Partij van de Arbeid Moerdijk deze dag vieren. Graag willen we u uitnodigen om samen met ons op maandag 1 mei de Dag van de Arbeid te vieren. We willen samen met u een wandeling maken door Klundert. Onder leiding van een deskundige gids van de heemkundekring zullen we de geschiedenis van Klundert uiteengezet krijgen en de historische plekken bezoeken waarna we afsluiten met een borrel. Tijdens de wandeling en bij de borrel is er ook gelegenheid om ideeën te uiten ten behoeve van het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Het programma begint en eindigt in de Niervaert en ziet er als volgt uit:

19.15 uur: Inloop met koffie/thee

19.30 uur: Korte uiteenzetting over de geschiedenis van Klundert met aansluitend de wandeling

19.50 uur: Wandeling door historische Klundert o.l.v. een deskundige gids

21.15 uur: Borrel in De Niervaert Adres: Molenvliet 7, 4791 GB, Klundert

We willen verzoeken om u van tevoren aan te melden. Dit kan door een mailtje te sturen naar moerdijk@pvda.nl

Graag hopen we u op maandagavond 1 mei te treffen in de Niervaert om samen een informatieve, sportieve en vooral leuke Dag van de Arbeid te beleven.

Mieke Pistorius, Fractievoorzitter

Kees de Ridder, Bestuursvoorzitter