23 januari 2014

Kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014

De ledenvergadering van de Partij van de Arbeid Moerdijk heeft de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart vastgesteld.

Als lijsttrekker is aangewezen:  Mieke Pistorius – van Geel uit Zevenbergen. Op de tweede plaats staat het zittende raadslid Constant Verdaasdonk uit Zevenbergsche Hoek en als derde en vierde  de nieuwkomers in de Moerdijkse raad:  Kees Hendrikx en Remco Schreuders beiden uit Klundert.

Op de foto op de voorgrond: Mieke Pistorius – van Geel (Zevenbergen, lijsttrekker)

Op de tweede rij van rechts naar links:  Remco Schreuders (Klundert, nr 4), Constant Verdaasdonk (Zevenbergschen Hoek, nr 2), Kees Hendrikx (Klundert, nr 3), Johan  van Buitenen (Zevenbergen, nr 5).

Op de derde rij van rechts naar links:  Gerrit de Vos (Fijnaart, nr 9), Nella Zwartbol-den Ouden (Fijnaart, nr 7),  Kees de Ridder (Fijnaart, nr 8), Bişar Çiçek (Zevenbergen, nr 6), Marjolein de Wit – Greuter (Willemstad, nr 10).

Achterste rij: Henk Schouwenaars (Zevenbergen, nr 11 en lijstduwer),  Jos Stalenhoef (huidig PvdA raadslid, keert niet terug op de lijst).

Voor meer gegevens over de kandidaten op de lijst zie de kop “kandidaten”  onder de kop “wie is wie” in de regel boven aan deze bladzijde.