nr 7: Kees Hendrikx

nr 7: Kees Hendrikx

Over nr 7: Kees Hendrikx

moerdijk@pvda.nl

Mijn naam is Kees Hendrikx.

Ik woon in Klundert, ben getrouwd en op de dag waarop de gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden ben ik 69 jaar.

Al 65 jaar ben ik betrokken bij het onderwijs. Eerst als leerling/student, daarna 40 jaar als onderwijsgevende en hoofd/schoolleider/directeur van basisscholen in Klundert, Moerdijk en Alphen-Chaam en vanaf 2011 als belangstellende volger van alles wat er in het primair onderwijs gebeurt.
Ik heb aan de wieg gestaan van het Collectief Belangenbehartiging Senioren Moerdijk (CBSM), dat zich inzet voor alle senioren in onze gemeente. En ik ben voorzitter van Heemkundekring Die Overdraghe in Klundert.

Ziedaar de drie belangrijkste onderwerpen waarvoor ik me ook politiek inzet: Onderwijs, Seniorenaangelegenheden en het culturele en historische erfgoed van onze gemeente, in het bijzonder Klundert.

Ik hoop met mijn plaats op de PvdA-kandidatenlijst veel mensen te kunnen bewegen om op de PvdA te stemmen. Ik heb niet de illusie dat ik voldoende voorkeurs-stemmen zal krijgen om rechtstreeks in de gemeenteraad gekozen te worden. Maar reken erop dat ik me in de fractie zal roeren wanneer het gaat om een van deze beleidsterreinen.

Verder zal ik mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de PvdA ook in de Moerdijkse gemeenteraad steeds zijn sociale gezicht zal laten zien.