nr. 12: Hans de Jong.

nr. 12: Hans de Jong.

Over nr. 12: Hans de Jong.

Mijn naam is Hans de Jong, 65 jaar oud en woon in Oudemolen.

In de jaren zeventig heb ik me in het West Brabantse gevestigd. Ik heb gewerkt in het basisonderwijs (Willemstad) en later op een school voor voortgezet onderwijs in Rotterdam. Ik bewaar de beste herinneringen aan veel oud-leerlingen. Inmiddels, na meer dan veertig jaar, ben ik nu met keuze pensioen.

In mijn vrije tijd mag ik graag lezen en wandelen. Ook biljart ik in de vereniging OBC. Als vrijwilliger ben ik senior consulent voor de onderwijsbond AOb.

In de politiek ben ik ook actief geweest. In Willemstad secretaris en voorzitter van de afdeling van de PvdA. Na mijn verhuizing naar Oudemolen in 1984 was ik actief als raadslid en later wethouder in de gemeenteraad van Fijnaart en Heijningen. Leerzame jaren.

Ik ben blij met de jonge aanwas binnen onze partij die het stokje van de oude generatie kan overnemen. Ik heb het bestuur en de kandidaatstellingcommissie gevraagd om als lijstduwer op de lijst te mogen. Ik wil het signaal afgeven dat het nog steeds zeer de moeite waard is om op de Partij van de Arbeid te stemmen.

Stem op 21 maart 2018 om de sociaal democratie een stem te geven!