nr 6. Jeffrey Dalderop

nr 6. Jeffrey Dalderop

Over nr 6. Jeffrey Dalderop

Mijn naam is Jeffrey Dalderop, 27 jaar, bijna 28 en woon sinds kort op mezelf in Zevenbergen.

Na mijn middelbare school periode op het Markland college ben ik begonnen aan een studie Theater en Evenementen Techniek aan het Grafisch Lyseum Rotterdam. Met deze studie heb ik mijn liefde voor de cultuur ontwikkeld. Ondanks mijn lichamelijke beperking heb ik deze studie wel gehaald, maar kon ik niet verder in het wereldje van de techniek, daarna ben ik begonnen aan de HKU en door verschillende problemen heb ik deze studie met veel pijn en moeite moeten verlaten. Wel heb ik hier gezien hoe hard soms de wereld kan zijn. Werken is iets wat je lang moet doen en dan is het belangrijk om iets te doen wat je leuk vind of waarvoor je gestudeerd hebt.

Ik werk nu bij Natuur & attractiepark de Efteling om kinderen elke dag een magische dag bezorgen. Even de zorgen van alledag vergeten.

Al sinds de lessen maatschappijleer ben ik geïnteresseerd geraakt in de politiek. De reden om uiteindelijk mezelf kandidaat te stellen voor de PvdA is dat ik heel veel ongelijkheid zie in Nederland en ook in onze gemeente. Hier wil ik graag wat aan doen. Hierbij wil ik me graag richten op de jongeren, ouderen en de lichamelijke als geestelijk gehandicapten. Dit zijn vaak de mensen die met ongelijkheid te maken hebben.
Deze gemeenteraadsverkiezingen sta ik voor het eerst op de lijst van de PvdA. De 6de plek, zeker een plek om trots op te zijn.
Samen met alle mensen op de lijst gaan we er een mooie campagne van maken om onze idealen en ideeën voor onze gemeente waarheid te laten worden en met elkaar de strijd aan te gaan voor een sociaal en sterke gemeente. .

Hopelijk spreek ik u tijdens één van onze uitstapjes of gewoon in de kernen van onze gemeente.