22 oktober 2023

Ontmoeting met 2 nieuwe leden van PvdA en Groen Links

Onze afdeling is onlangs versterkt met twee jonge leden. Mieke Pistorius maakte met hen kennis in De Borgh.

René de Visser
Ik ben René de Visser 26 jaar oud en ik ben geboren in Zevenbergen.

Door mijn Niet aangeboren hersenletsel heb ik veel te maken gehad met zorg instanties. Hierdoor heb ik in de praktijk gezien dat de zorg veel te omslachtig is door regels en protocollen. En dat dit ook ten koste gaat van de medemenselijkheid, aangezien er gedacht wordt in doelgroepe,  terwijl ieder mens uniek is en aandacht op zijn manier verdient. Dat is ook wat mensen op de werkvloer willen kunnen bieden, alleen is dit qua regelgeving nog niet mogelijk. Ik ben overtuigd, dat Moerdijk hierin op lokaal niveau een voortrekkersrol zou kunnen ontwikkelen. Dit is een van de redenen, waardoor ik mij actief wil gaan inzetten voor de PvdA Moerdijk.

René heeft zijn eerste fractiebijeenkomst achter de rug en is van plan vaste deelnemer te worden.

Luc Goos
Mijn naam is Luc Goos, ik heb communicatie gestudeerd in Breda en ben nu begonnen aan sociologie. Ik ben geboren in Dordrecht maar ik woon al heel mijn leven in Zevenbergen. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij de Bakkerij of bij mijn band BRAK, we oefenen in de Tune van MeerMoerdijk. Verder ben ik actief bij de reddingsbrigade in Klundert/Willemstad.

Sinds anderhalf jaar ben ik lid van GroenLinks en haar jongerenorganisatie DWARS. Daar ben ik voorzitter van de afdeling Brabant-Zeeland. Sinds een paar maanden ben ik ook lid van de PvdA, wat voor mij als “rode” GroenLinkser geen grote stap was. Ik kijk er naar uit om straks in de dorpen te gaan flyeren!🌹🍀