Moerdijk doet mee aan Kieskompas. Vul hier de 30 stellingen in en krijg een stemadvies.

Door Afdelingssecretaris: Gerrit de Vos op 21 februari 2018

Alle partijen in Moerdijk doen mee met het Kieskompas.  Toets hier uw mening met de partijen die 21 maart 2018 deelnemen aan de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Ook de Partij van de Arbeid heeft de 30 stellingen  beantwoord, waarop U kunt aangeven of u het er (veel) mee eens bent of juist (heel) oneens.

U krijgt direct toegang tot het kieskompas van Moerdijk door op onderstaande link te drukken:

of open deze link:  https://moerdijk.kieskompas.nl/nl/.

Als u de achtergronden wilt weten van de antwoorden die de Partij van de Arbeid Moerdijk heeft gegeven op de stellingen van Kieskompas lees dan deze pagina:

Onze verantwoording op de stellingen uit Kieskompas.

Ook kunt u contact opnemen met de lijsttrekker Mieke Pistorius – van Geel of met Bisar Çiçek. (zie wie is wie).

 

 

Over Kieskompas
Bij Kieskompas brengen we politieke en maatschappelijke opinies in beeld. Met behulp van online tools en via gericht panelonderzoek. Kieskompas is volstrekt onafhankelijk, heeft wetenschappelijke roots en opereert internationaal. Ruim 45 miljoen mensen in meer dan 40 landen hebben een Kieskompas ingevuld. Kieskompas wordt gevormd door een groep betrokken en enthousiaste wetenschappers, fighting political analphabetism.

Voor meer informatie
Andre Krouwel (voor wetenschappelijke duiding)
via Eva Plijter, persvoorlichting Vrije Universiteit Amsterdam. 

Afdelingssecretaris: Gerrit de Vos

Afdelingssecretaris: Gerrit de Vos

Mijn naam is Gerrit de Vos, in 1954geboren op Zwingelspaan. Op mijn 10e verhuisd naar Fijnaart waar ik dus bijna mijn hele leven woon. Ik heb wel een poosje in een hele grote stad gewoond. Voor mijn werk heb ik namelijk 2 jaar in Jakarta (Indonesië) gezeten. Sinds ik ben afgestudeerd werk ik bij een

Meer over Afdelingssecretaris: Gerrit de Vos