Moerdijk doet mee aan Kieskompas. Vul hier de 30 stellingen in en krijg een stemadvies.

Door Jan van Walsum op 21 februari 2018

Alle partijen in Moerdijk doen mee met het Kieskompas.  Toets hier uw mening met de partijen die 21 maart 2018 deelnemen aan de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Ook de Partij van de Arbeid heeft de 30 stellingen  beantwoord, waarop U kunt aangeven of u het er (veel) mee eens bent of juist (heel) oneens.

U krijgt direct toegang tot het kieskompas van Moerdijk door op onderstaande link te drukken:

of open deze link:  https://moerdijk.kieskompas.nl/nl/.

Als u de achtergronden wilt weten van de antwoorden die de Partij van de Arbeid Moerdijk heeft gegeven op de stellingen van Kieskompas lees dan deze pagina:

Onze verantwoording op de stellingen uit Kieskompas.

Ook kunt u contact opnemen met de lijsttrekker Mieke Pistorius – van Geel of met Bisar Çiçek. (zie wie is wie).

 

 

Over Kieskompas
Bij Kieskompas brengen we politieke en maatschappelijke opinies in beeld. Met behulp van online tools en via gericht panelonderzoek. Kieskompas is volstrekt onafhankelijk, heeft wetenschappelijke roots en opereert internationaal. Ruim 45 miljoen mensen in meer dan 40 landen hebben een Kieskompas ingevuld. Kieskompas wordt gevormd door een groep betrokken en enthousiaste wetenschappers, fighting political analphabetism.

Voor meer informatie
Andre Krouwel (voor wetenschappelijke duiding)
via Eva Plijter, persvoorlichting Vrije Universiteit Amsterdam. 

Jan van Walsum

Jan van Walsum

Ik ben Jan van Walsum en 65 jaar. Geboren te Breda en woon sinds 1997 in Zevenbergen. In mijn werkzame leven was ik technische service coördinator bij SEW-Eurodrive en in mijn vrije tijd rij ik motor en ben ik mantelzorger voor mijn vrouw. Ik ben lid van de PvdA sinds 2019. En nu ik weet

Meer over Jan van Walsum